Sköna hem - Sveriges främsta inredningsinspiratörer

Sveriges främsta inredningsinspiratörer!

puff inspiratörer

Charlotte Pettersson, Karolina Karlsson och Marie Wärme är
inredningsinspiratörer på Sköna hem

Som inredare på Sveriges ledande inredningsmagasin Sköna hem, har de full koll på såväl klassiskt nordiska inredningsstilar som rådande trender. Utifrån lång erfarenhet och djup kunskap skapar de stilsäkra inspirationsmiljöer som gör att varje nummer av Sköna hem blir till avkopplande njutning förnredningsintresserade läsare.

 Bildtext: ” Vi har skapat en inspirationskälla för en trendig men hållbar inredning.” Karolina Karlsson, Marie Wärme och Charlotte Pettersson

Målet med samarbetet mellan Sköna hem och Caparol är att skapa en inspirationskälla  för stilsäker och hållbar inredning: Coloring Stylish Homes. För inredarna har det inneburit en möjlighet att ta fram en kollektion med 20 vackra kulörer som de själva saknat. Inför varje säsong ersätts några kulörer av nya, för att ge möjlighet till nya idéer och att skapa ännu mer inspiration. 

- Våra kulörer känns modernt eviga. Klassiska och trendiga på samma gång. Vi vill att kollektionen blir en slags garanti för att du som kund ska komma hem med de rätta nyanserna, menar Karolina.

- Kulörerna är unika för Caparol by Sköna hem. Kombinationsmöjligheterna är många och de är också starka var och en för sig. Säsongens kollektion har fler varma och krämiga nyanser än tidigare men alla har den där svärtan som är signifikativ för Caparol by Sköna hem, säger Marie.

- Med våra inspirationsmiljöer vill vi ge gedigen vägledning till vad man kan måla: väggar, möbler och snickerier. Hur man kan skapa härliga färgsättningar och spännande effekter. Vi älskar stilkrockar och blandar gärna gammalt och nytt, skavt och blankt. Kontraster och accenter ger intressanta rum, liksom ljus
och skuggor.

Inspireras gärna av våra idéer och skapa sedan ditt eget personliga hem!