Målarfärg med UV-skydd för träfasad | Caparol färg
Priser inkl. moms

Long Life - träfasadfärg som inte bleks

Välj INTACT Total eller INTATC Matt med Long Life funktion om du vill ha en färg som håller stilen på ditt hus. Färgens förmåga att skydda mot UV-ljus och blekning ser till att huset håller sig precis så elegant och solitt som du tänkt dig.

Ett nymålat hus ser välmående och välvårdat ut. INTACT akrylatfärg är utvecklad för att behålla den nymålade känslan länge. Riktigt länge. Våra tester visar att vi lyckats. INTACT behåller den nymålade lystern längre, även när du målat ditt hus med en mörk kulör. Svarta och mörka kulörer slits extra mycket av solens UV-strålar och risken är att färgen tappar lyster och glans. Med INTACT håller sig huset snyggt optimalt länge. Dessutom är INTACT unikt skyddad från påväxt av alger och mögel och målningssystemet skyddar ditt hus riktigt länge.

Färg som inte bleks – så funkar det!

-       Dags att måla om fasaden?

-       Japp, tänkte måla riktigt mörkt grått den här gången!

-       Snyggt, som du vet kan mörka fasadfärger snabbt blekas av solen och bli fula. Men det finns lösningar! Med Non-Bleach är ett avancerat UV-skydd som skyddar mot solens blekande strålar och ser till att din fasad behåller både glans och kulör!

Long Life – avancerad ytskiktsteknik i INTACT

INTACT är baserad på högklassiga råvaror och pigment som tillsammans med ett avancerat UV-skydd gör att står emot den blekande och nedbrytande effekten från sol och väder. Bilderna nedan visar paneler som exponerats för krävande klimat på Bohus-Malmön, längst ut i väster på Bohuskusten. Jämförelsen med andra välkända fasadfärger på marknaden visar tydligt att INTACT klarar sig riktigt bra.

Unika egenskaper:

 - Exceptionell glans- och kulörhållning gör att huset ser nymålat ut länge
 - Hög täckkraft
 - Snabbtorkande
 - Skyddad mot påväxt av alger och mögel genom unikt 3-stegs skydd
 - Ingår i TWICE - tvåskiktssystem . Du behöver aldrig måla mer än två gånger, ens på nytt trä!

INTACT MÅLNINGSSYSTEM:

På omålat trä, på helt eler delkvis renskrapade fasader och på fabriksgrundat fasadvirke:

  1. En strykning med INTACT Primer – lösningsmedelfri alkydoljebaserad grundfärg som fuktsäkrar fasadvirket och ger optimalt fäste för INTACT akrylatfärg. INTACT Primer bryts i samma kulör som INTACT akrylatfärg.
  2. En strykning med INTACT akrylatfärg ger ett komplett system och långvarigt skydd på nytt trä.

På tidigare akrylat- eller alkydoljefärgsmålade fasader i gott skick:

  1. Två strykningar med INTACT i önskad kulör.