Rödfärgsmatt, elegant fasadfärg
Priser inkl. moms

INTACT Matt

4 anledningar:  

  1. Fantastisk helmatt rödfärgslyster med modernt fasadskydd
  2. Avancerat UV-skydd bevarar såväl kulör som lyster riktigt länge
  3. Unikt flerstegsskydd mot både smuts och mögelpåväxt
  4. Ingår i MAX2 målningssystem – aldrig mer än max 2 strykningar även på omålat trä!

INTACT Matt ger en helmatt yta som lyfter fram kulören och ger ett klassiskt sobert intryck. Mest effekt av den matta lystern får man i mörkare kulörer som tex falurött eller svart men, även helt ljusa kulörer och vitt ges ett extra elegant intryck av den reflexfria ytan. INTACT Matt innehåller högklassiga råvaror och har ett avancerat skydd mot UV-strålar, vilket gör att såväl kulör som lyster bevaras riktigt länge.

Originaltekniken

Alla våra träfasadfärger innehåller ett avancerat UV-skydd som effektivt fördröjer blekning och nedmattning av ytan. Det kan innebära en avgörande skillnad när man väljer en mörkare fasadfärg som är extra känslig för solljusets nedbrytning. Clean Cover är vår benämning på vårt ständigt utvecklade skydd mot påväxt av alger och mögel. Erfarenheter från hela Europa visar att kombinationen av mögelskydd och färgtyp är viktig för slutresultatet. Alla våra träfasadfärger har unika kombinationer av mögelskydd som ständigt utvecklas takt med nya forskningsresultat.

 

MAX2! Aldrig mer än 2 strykningar!

INTACT Primer - Unik specialgrundfärg för INTACT

Specialgrundfärg med mycket hög torrhalt för omålat trä. Ingår i unika MAX2– 2 skikts målningssystem.

INTACT PRIMER målas i system före färdigstrykning med INTACT TOTAL eller INTACT MATT. INTACT PRIMER bryts i samma färg som slutkulören. Ett skikt PRIMER och ett skikt TOTAL eller MATT ger ett färdigt resultat med optimalt fuktmotstånd och samma totala färgtjocklek som traditionella treskiktssystem. Vid målning på omålat eller transportgrundat trä innebär det 33% mindre arbetstid. Hög torrhalt (mycket färg och lite vatten) ger tjocka skikt och effektiv målning. Ger ett fylligt, välmålat och fuktsäkert resultat.

 

Have it all - alla egenskaper en målare och husägare kan önska sig.

Smarta snabba målningssystem..

Med Caparols målningssystem behöver du aldrig måla mer än två strykningar. Det gäller oavsett om det som ska målas är omålat, fabriksgrundat eller tidigare målat. 

…oberoende av vilken färgtyp du föredrar!

2 strykningar med Carat oljefärg eller ett system med 1 strykning Intact Primer och en strykning med akrylatfärgerna Intact Matt eller Total ger ett komplett träskydd.  

Välj utseende...

Klassiskt halvblank oljefärg, traditionellt halvmatt. Eller helt matt – som efterliknar den klassiska faluröda slamfärgsytan och ger ett fantastiskt djup åt framförallt mörka kulörer. Caparol har alternativen som låter dig välja det som passar bäst. 

..och förvänta dig ett hållbart resultat!

Alla Caparols träfasadfärger är utrustade med tekniska lösningar som ser till att fasaden behåller ett välmålat utseende länge.