Styla uteplatsen
Priser inkl. moms

Styla uteplatsen

6 tips på hur du kan ge din uteplats ett lyft!

Genom att ge din uteplats ett lyft kan du förlänga sensommarkvällarna. Ge din balkong eller altan det lilla extra och skapa en mysig plats för långa samtal och härligt umgänge! Inspireras av Caparols influencer Ida Johansson @iidajj på Instagram.

Har du en ljus fasad rekommenderar vi att du använder CARAT självrengörande färg. Då slipper du att uteplatsen omringas av en fasad med alger och påväxt. Är din fasad av det mörkare kulörerna så rekommederar vi INTACT, då behåller kulören sin glans och lyster, utan att mattas ner.

1. När du planerar din uteplats kan du tänka dig att du inreder flera rum, eller olika avdelningar. Ett "rum" kan bestå utav två skönare fåtöljer, eller varför inte härliga gungsstolar som lekfullt bjuder in till umgänge?

2. Tänk i nivåer! Låt växterna flytta upp ifrån golvet! En ampel med något grönt i, förslagsvis en murgröna som slingrar sig neråt. 

3. Belysning! En ljusslinga som hänger ifrån vägg till vägg skapar en härlig känsla av en festlig uteservering.

4. Textilier ger ett mjukt och inbjudande intryck. En korg med ett par plädar är en perfekt accesoar för din uteplats. De fyller också en funktion när solen går ner och temperaturen sjunker.

5. Är du trött på att få stickor i fötterna? Olja in din altan så minskar du risken för flisbildning! Vår terrassolja är just nu på kampanjpris!

Lycka till!