Målarfärg utan konserveringsmedel - Caparol Färg
Priser inkl. moms

Konserveringsmedelsfri färg!

capafree miljö 1

Capafree - modern vägg- & takfärg - fri från konserveringsmedel

Capafree, en serie konserveringsmedelsfria, moderna vägg- och takfärger. Färgerna är lättmålade och ger en jämn och vacker yta.

I vardagen kommer vi i direkt kontakt med konserveringsmedel flera gånger per dygn. Oftast sker kontakten genom användning av flytande tvål, schampo och hudvårdsprodukter. Hantverkare och gör-det-självare som arbetar med vattenlösliga byggmaterial som lim, färg och spackel kan dessutom komma i kontakt med konserveringsmedel i sitt arbete.

Upprepad hudkontakt med vanligt förekommande konserveringsmedel misstänks vara orsaken till ökad uppkomst av kontaktallergier och allt fler väljer aktivt att använda produkter utan konserveringsmedel när så är möjligt.

Finns både som tak- & väggfärg

Caparol lanserar nu Capafree, en helt ny serie invändig vägg- och takfärg, fri från konserveringsmedel. Ett självklart val och intressant  alternativför alla som målar och som medvetet väljer att undvika kontakt med konserveringsmedel.

Lättmålade och miljömärkta

Capafree finns som helamtt takfärg och som matt och helmatt väggfärg. Alla produkterna är lättmålade och gör det lätt att få ett snyggt och jämnt utseende. Självklart är färgerna fria från lösningsmedel och godkända av Svanen.