Aqua Våtrumsmålning för badrum
Priser inkl. moms

Aqua våtrumsmålning

GE NYTT LIV TILL BADRUMMET MED LITE FÄRG PÅ VÄGGARNA

Ladda ner målningsanvisningar för Caparol Aqua Våtrumssystem här!

Med nya målningssystem Caparol Aqua våtrumssystem från Caparol kan du ge nytt liv till ditt badrum, med hjälp av endast målarfärg!

Att måla väggarna hemma är ett fantastiskt sätt att förnya utan att ge sig in i ett allt för komplicerat projekt. När det kommer till badrummet tänker vi ofta kakel och klinker och sällan målarfärg. Men på senare år har det även blivit vanligt att ta med sig målarburken in till badrummet. Fördelarna med att använda just målarfärg i badrummet är många. Du slipper tråkiga fogar som samlar smuts, ytorna är lätta att hålla rena och skulle det bli märken går det smidigt att åtgärda, och dessutom så finns det flera hundra färger att välja bland!

En annan klar fördel med målade våtrum där fogar inte existerar är att du slipper risken för att fukt tränger in i
fogarna. Våtrumsfärg är därför ett både hållbart och fuktavvisande alternativ. Dessutom kan man billigt och enkelt byta karaktär i badrummet genom ett nytt skikt med färg!

FÖLJ ANVISNINGARNA

Då målning av tak och väggar i badrummet kräver andra regler än vad som krävs i exempelvis vardagsrummet så är det viktigt att följa anvisningarna i målningsrekommendationerna. Olika delar i badrummet kräver olika behandling. I duschen och bakom badkaret krävs det ett så kallat VT (VattenTätt) system medan övriga väggar klarar sig med ett VA (VattenAvvisande) målningssystem. Det som skiljer dem åt är antalet skikt med grundfärg och om det krävs en väv för att förstärka målningssystemet.

NYTT VÅTRUMSSYSTEM

Caparols nya våtrumsfärger Aqua Finish och Aqua Primer ger dig möjlighet till ett fuktsäkert ytskikt i hela badrummet. Aqua Finish ger en sidenmatt yta och finns i 100-tals kulörer. Caparol Aqua Våtrumssystem är godkänt av MVK (måleriets våtrumskontroll) och kan användas på alla väggar i badrummet, och även i duschen
och vid badkaret. I systemet ingår en finstrukturerad väv som ger en elegant yta med diskret struktur.

Målningsanvisningarna för Caparol Aqua Våtrumssystem hittar du HÄR