Aktuell inspiration 2018!

Aktuell inspiration: hållbara trendfärger 2018!

Inspiration med bruna färger

Caparol TREND.18
- en medveten och hållbar trendpalett

I en värld full av snabba och kortsiktiga trender väljer Caparol att medvetet fokusera på hållbarhet. Vi identifierar de tydligaste influenserna och skapar moderna färgsättningar som håller längre än en säsong. Att prata om kortsiktiga trendfärger tycker vi är ganskla ointressant när det gäller inredningsmålning. Väldigt få vill måla om hemmet varje år eller riskera att färgen man valt i vardagsrummet plötsligt är helt ute.

Vi vill att ditt kulörval ska kännas nytt och modernt - över tid. Färgsättningar som är både medvetna och hållbara med en balanserad färgskala som gör hemmet modernt, lugnt och trevligt. Vi erbjuder dessutom produkter som låter dig visa extra hänsyn om miljön, både utanför och i hemmet.

I Caparols trendfärgkarta 2018 kommer du att känna igen tydliga färgtrender men finna dem nedtonade i dova nyanser för en lugn och trivsam atmosfär. Välj dina favoriter och inspireras från 5 utvalda paletter med accenter i gråskalor och mättade pasteller. Våra utvalda trendfärgspaletter hittar du bara digitalt på hemsidan. Allt för hållbarhetens skull!

HEALING

enkelhet och minimalism i fokus. Se mer om färgerna här!

NOW

Brunt i vilsamma toner från sand till rött. Vi kommer att se det mycket framöver. Se MER!

SERENE

Blått, grått och svalt. Älskad färgsättning med lite ny twist! Se mer om SERENE!

BALANCE

Lyxigt pudrigt med skimrande inslag! Se mer HÄR!

ROOTS

Snyggt och sobert med tydlig närhet till natur och fauna. Se MER!