Sommarpris på Intact

Sommarpris på Intact!

Trahus-ljung

 

Intact Solid

INTACT Solid är baserad på högklassiga råvaror och pigment som tillsammans med ett avancerat UV-skydd gör att står emot den blekande och nedbrytande effekten från sol och väder. Bilderna nedan visar paneler som exponerats för krävande klimat på Bohus-Malmön, längst ut i väster på Bohuskusten. Jämförelsen med andra välkända fasadfärger på marknaden visar tydligt att INTACT Solid klarar sig riktigt bra.

TWICE – effektiv, trygg och tidsbesparande

INTACT Solid ingår i Caparols unikt skyddande och effektiva målningssystem TWICE. TWICE gör det möjligt att applicera ett komplett målningssystem, även  på tidigare omålat trä, med endast två strykningar. Jämfört med traditionella 3-skiktssytem spar du upp till 33% arbetstid!

TWICE 2-skiktssystem bygger på en unik grundfärg, INTACT Primer, som både tränger djupt in i träet och ger ett optimalt fuktskydd. Dessutom bygger INTACT Primer samtidigt ett tjockare (dubbelt) färgskikt med stor motståndskraft mot väder, vind och slitage.

INTACT Primer bryts i samma kulör som det önskade slutresultatet och målas över med endast en strykning INTACT Solid.

Vid ommålning av tidigare målad träfasad i bra skick behövs inte INTACT Primer utan då rekommenderar vi två strykningar med INTACT Solid.

  • INTACT Solid

    INTACT Solid

    Högklassig akrylatfärg med avancerat UV-skydd som låter fasaden behålla kulör och lyster länge
    865 kr