Så här målar du trädgårdsmöbler
Priser inkl. moms

Måla trädgårdsmöbler

Så här målar du trädgårdsmöbler

Släng inte dina slitna trädgårdsmöbler. Ge dem ett nytt och färggladare liv med lite färg! Intact Vision fönster och snickerifärg ger en hård och vädertålig yta som står emot såväl väder och vind som nötning och slitage. Intact vision ger en slät och hård yta med vacker lyster och passar perfekt till målning av trädgårdsmöbler likaväl som fönster och dörrar.

 

🏡 Börja med att lägga möbeln på ett stabilt underlag i bekväm arbetshöjd. Lägg plast eller en presenning under som samlar upp skräp och spill.

🏡 Tvätta möbeln med rengöringsmedel för träytor utomhus enligt tillverkarens anvisningar. Använd gärna borste och svamp för att komma åt att göra rent överallt.

🏡 Skrapa och slipa bort löst sittande färg tills all lös färg är borta och du har en slät och fast yta. Borsta bort damm och färgflagor.

🏡 Stryk Fasadgrundfärg LF på renskrapade ytor. Följ torktider och rekommendationer på förpackningarna.

🏡 Måla hela ytan två gånger med Intact Vision fönster- och snickerifärg i en snygg kulör. TIPS! Börja med att lägga möbeln upp och ned och måla undersidan och benen först. Då kommer du åt över allt på ett bekvämt sätt.

🏡 Låt torka, hämta kaffe och sätt dig och njut. Bra jobbat!

Det här behöver du: 

Tvättsvamp och borste
Rengöringsmedel
Slippapper
Färgskrapa
Fasadgrundfärg LF
INTACT Vision
Lakfärgspensel, 35 mm 
Handskar

Lycka till!