Scandinavian nature
Priser inkl. moms

Scandinavian nature

scandinavian-nature

Färgsättning enligt Scandinavian Nature

Kanske är det Skagenmålarna. Eller Carl Larsson. Eller så är det en inneboende nordisk mentalitet det beror på. Vi tycker om ljuset och naturen och vill gärna skapa en harmoni i hemmets färgsättning mellan inne och ute.

Vi inreder med färgsättning i ljusa, varma toner och ser det som självklart att använda naturliga, gärna obehandlade material i inredningen. Ull, ljusa träslag, sten och betong. Med den naturliga känslan bevarad.

Sannolikt är detta den vanligaste inredningsstilen i svenska hem. Åtminstone den som de flesta av oss försöker skapa. Variationerna är många och personliga men det sammanhållande är en harmoniskt naturlig färgsättning. Vi kallar stilen Scandinavian Nature.

I en miljö där naturens egna kulörer dominerar i materialvalet är det viktigt att välja en färgsättning som ramar in rummet på ett harmoniskt sätt. Vi vill ha en behaglig känsla som påminner om när Skandinavien är som bäst, en ljus sommardag i vår egen personliga favoritidyll.

I vårt vardagsrum på bilden har vi valt färgen Kühl-Weiss. Nästan vitt men med en varm ton skapad av naturliga pigment. En helmatt väggfärg förstärker den naturliga känslan.

Det trevliga soffbordet byggde vi själva av björkved. Rufft, charmigt och fullständigt naturligt.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!