Raw grey
Priser inkl. moms

Raw grey

raw-grey

Mörkgrå väggfärg för effektfulla miljöer

Dramatiskt mörker tillsammans med läder, mässing och brinnande ljus. Grå nyanser och en hel del attityd. Här har vi skapat en miljö som passar för såväl sofistikerat umgänge som myskvällar framför brasan. Eller för att prova första koppen från den nyinköpta espressomaskinen.

Med mörk väggfärg har vi här skapat ett modernt, mysigt och inbjudande vardagsrum. Vi har gått långt ifrån det klassiskt ljusa färgvalet i skandinaviska hem, och istället valt en mörkgrå färg som känns modern och stilren. Mörkgrå väggfärg tillsammans med de nötta, insuttna stolarna och den varma speglingen i bordets mässingsskiva bjuder in till att slå sig ned och koppla av. Svep pläden om knäna, ta fram en bra bok, och be om en kopp espresso. Du kommer garanterat sitta kvar länge.

Väggen är målad med vår helmatta väggfärg Supertäck 5 i kulören Palazzo 70. En mörkgrå väggfärg med ett passande kulörnamn för den här miljön. Vi har dessutom spacklat väggen ojämn med vanligt väggspackel och en spackelspade. Bara för att göra miljön lite mer spännande. Prova själv.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!