Light-light-light
Priser inkl. moms

Light-light-light

light-light-light

Ljusa och varma färger för rum att umgås i 

Vackra nedtonade pasteller och grafiska mönster som känns retro, men som inte är det. Och nästan-svart som ramar in och skapar vackra siluettformer. I denna miljö har vi använt oss av varma färger och kontrasterande detaljer som skapar en känsla av hemtrevnad i rummet. 

På våra trendspaningar ser vi just nu tunna linjer och siluetter i inredningen. Printade mönsterformer med anatomiska referenser, ojämna lager på lager och grovstickat. Ljust, ljust, ljust men i varma och naturliga färger. I detta rum visualiserar vi enkelheten i ljusa färger. Vi kombinerar milda pasteller med ljusbeige färg och nästan-svart som en accent. Resultatet blir inbjudande och hemtrevligt.

Vi föredrar det naturliga och hållbara. Det gamla och nötta får nytt liv med naturliga färger, och hemmagjort hantverk kommer starkt. Dessa ljusa väggfärger visar på en positiv attityd och syn på framtiden, där vi värnar om varandra. Vi vill vara ansvarsfulla och goda människor vilket även återspeglas i våra hem. Vi väljer ljusa och välkomnande, varma färger i rum inredda för att umgås i. Precis som i vårt mysiga vardagsrum på bilden.

I rummet på bilden har vi använt flera kulörer ur vår färgpallet Light-light-light. Väggen är målad med vår helmatta väggfärg Supertäck 5 i kulören Papaya 90. Bordet är målat med halvblank lackfärg i kulörerna Tundra 60, Onyx 80 samt den vackert gröna Jade 45.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!