Grey sofa
Priser inkl. moms

Grey sofa

grey-sofa

Kombinera olika grå nyanser för spännande resultat

Att måla grått är ett enkelt sätt att skapa en tidlös och elegant miljö. Men grått ska inte underskattas - genom att kombinera olika grå nyanser som samspelar och ger varandra utrymme så går det att skapa spännande och karaktäristiska rum. Våga prova dig fram på den grå färgskalan och upptäck nya dimensioner i den neutrala kulören. 

I rummet på bilden har vi valt att måla en snyggt, dramatiskt mörkgrå vägg. Plötsligt har den mellangrå soffan fått en helt ny karaktär, och tillsammans med de olika materialvalen och strukturerna blir resultatet ännu mer spännande. Rummet blir både tidlös och modernt.

Genom att måla grått och på så vis skapa en neutral bas i rummet, blir utbudet av accentfärger som passar till oändligt stort. Vare sig du väljer att använda dig av röda, gula eller gröna detaljer så kommer de passa fint till de grå nyanser du valt som väggfärg eller i övrig inredning. Grått är ett säkert kort som aldrig går ur tiden.

Prova att måla en mörkgrå vägg hemma som vi gjort i rummet på bilden, eller varför inte ett helt rum? Väggen på bilden är målad med vår helmatta väggfärg Supertäck 5 i kulören Granit 10. För att se fler grå nyanser att kombinera Granit 10 med så finns hela vår färgkarta här

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!