Grey grove
Priser inkl. moms

Grey grove

grey-grove

Stilsäkert med gråtoner i hemmet

Istället för svart-vitt, grafiskt och blankt hittar vi nu inspiration i mjuka gråtoner. Gärna tillsammans med en vacker accentfärg.

Grey grove är en spännande färgsättning med modern inspiration. Färgskalan är sofistikerad och distinkt nyanserad i grå och blå nyanser i elegant harmoni. I den här färgsättningen är former och strukturer avgörande. Grått i kombination med blonda träslag är en vinnande kombination, liksom grått tillsammans med patinerat läder och inredning i industristil.

I Grey grove-skalan har vi fokuserat på kreativt återbruk och blandat det nötta med det urtvättade. En matta från fjärran plats, en pall från en gammal fabrik och en lampa i industriell stil ger den rätta känslan i rummet. Färgpaletten är storm och stiltje i alla nyanser. Här möts naturligt varma och kalla gråtoner med dimmigt blå och hjälper dig välja en perfekt grå-blå väggfärg till ditt hem. En stilsäker palett, som är lätt att tycka om och skapa lyckade färgsättningar med. 

I vår inspirationsmiljö har vi skapat en vägg med grov struktur och betongkänsla. I en värld där allt fler ifrågasätter slit och släng och istället uppskattar naturen och enkelheten blir betong, råa material och nött trä ett tidlöst och stilsäkert alternativ. För att skapa en hemtrevlig miljö är det viktigt att addera textilier med textur till det råa och nötta. Linne, grovstickat, och inbjudande belysning gör rummet ombonat och trivsamt.

Rummet på bilden är målad med vår helmatta väggfärg Supertäck 5 i kulören Venato 20. 

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!