Grey bedroom
Priser inkl. moms

Grey bedroom

Inspiration - grått sovrum

Lugnt och harmoniskt med grå nyanser

Det behöver inte vara mer komplicerat att måla sovrum. Med väl valda grå nyanser på väggarna så blir rummet komplett. En neutral grå kulör passar till allt. Den låter såväl dämpade naturkulörer som skarpare kontraster komma till sin rätt. Till skillnad från vita väggar ger den neutrala grå kulören ett större lugn. Det blir mindre kontrastrikt och kanske mer elegant. Precis som man vill ha det i sovrummet.

Vid färgsättning av sovrum har man oftast ett mål -  att skapa en avkopplande miljö för god sömn och återhämtning. Genom att välja lugnande färger och en bekväm och snygg inredning kommer man långt. I sovrumsmiljön på bilden valde vi ett såväl smakfullt som stilsäkert kort genom att måla rummet med grå väggfärg. Den är både avkopplande, snygg och tidlös. Dessutom utgör grå nyanser en bra bas i rummet som gör det enkelt att inreda.

Väggarna i sovrummet ovan är målade med helmatt väggfärg Supertäck 5 i kulör Venato 50. Snickerier och golvlister är målade i neutralvit Hellweiss med vår halvblanka Lackfärg. 

Varifrån kommer inredningen?

Tavlor, David Ehrenstråle / Artilleriet
Spegel & Fladdermusfåtölj / Artilleriet
Vägglampor Pipe, House Doctor / Rum 21
Påslakan, överkast, kuddar / H&M home
Matta, Housedoctor / Privat

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!