Cosy bedroom
Priser inkl. moms

Cosy Bedroom - balanserad färgsättning för sovrummet

cosy-bedroom

Harmoniska färger för ett rofyllt sovrum

Ljust och fräscht är något som många strävar efter i sitt hem, inte så konstigt med tanke på att det är både snyggt och ger spelrum för andra kulörer och detaljer i rummet. I våra sovrum vill vi utöver det ljusa och fräscha även skapa en lugnande atmosfär. Du kan enkelt förvandla rummet till en lugn och balanserad oas med harmoniska färger inspirerade av naturen. Håller du dig till en färgskala med dessa neutrala färger har du redan lyckats och du kommer garanterat kunna koppla av och finna ro i ditt sovrum. 

I vår sovrumsmiljö har vi valt en ljusbeige väggfärg som ligger nära det naturliga och neutrala. Till det har vi valt att måla sänggaveln i en brun nyans som gör sig fin tillsammans med en neutral, matt väggfärg. Vi vill slå ett slag för att ljust och fräscht inte nödvändigtvis begränsar en till vita eller grå väggar, utan att beige och bruna toner kan ge samma känsla.

Väggen på bilden är målad med helmatt väggfärg Supertäck 5 i kulören Onyx 20. Sänggaveln är målad med halvblank lackfärg i kulören Siena 10. 

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!