svalt poolgrön väggfärg skapar läcker retrostil
Priser inkl. moms

Väggar målade i svala Clear!

svalt och stilla topp

Ljuvligt svalt och stilla med poolgröna målade väggar

Vår nya Clear passar inte enbart i moderna hem utan piggar verkligen upp en klassisk miljö med dekorativa lister och öppen spis. Den är också superläcker i ett hem i retrostil!

Väggarna på bilderna är målade med helmatt väggfärg Finest matt wallpaint från Caparol by Sköna hem i poolgrön kulör Clear. Den öppna spisen och listerna är målade med nästan vita Easy och det mörka bordet mellan del guldfärgade stolarna är målat med matt lackfärg Finest matt lacquer från Caparol by Sköna hem i nästan svarta kulören Deeply.

När vi skapade Clear utgick vi från en klar turkos nyans som vi dämpade rejält för att landa i en dov poolgrön kulör. En oerhört användbar nyans som ger ett lugnt och stilla intryck. Den är elegant till olika träslag och till vita detaljer såväl som svarta. Den är också oerhört läcker till alla röda toner: orange, rosa, klarrött och mörk bordeaux.

Clear är en dov poolgrön nyans. – Jag tänker mycket på konstnären David Hockney som ju målade mycket pooler, säger Karolina. Jag känner en stillhet och skulle gärna måla ett sovrum i Clear!

För att våga måla med färg kan du börja med att måla en vägg. Efter några veckor, om du gillar den, så kan du fortsätta måla övriga väggar, tipsar Karolina Karlsson.