Färgsätt hallen med varma toner | Caparol färg
Priser inkl. moms

Ljuvlig

ljuvlig topp

En hall för ljuvlig paus

- Nya härliga kolakulören Amberly är ljuvlig. Som när sockret håller på att smälta och det får en läcker bränd ton,
beskriver Karolina.

Den lilla hallen är målad med helmatt väggfärg Finest matt walpaint från Caparol by Sköna hem i kola-inspirerade kulören Amberly. Här kan man sitta och ta ett glas vin och hänga upp dagens outfit på kroken. En hög hatt är ju aldrig fel. – Små utrymmen är jättefina i starka färger och Amberly gör att man kan känna sig lite ”bärnstenshärlig”, säger Karolina som medger att hon är väldigt förtjust i kulören.

– En varm, omfamnande färg är aldrig fel i små rum. Jag känner att vi har många varma nyanser i nya kollektionen
som skulle göra sig bra här, säger Marie. Och vi älskar verkligen riktigt matta väggar. Helt utan blänk och reflexer. Med Finest Matt Wall Paint fick vi inredare precis den kvaliteten vi önskat oss. Riktigt matt – och tålig. Man kan stöta emot med skor och stövlar och hänga upp väskor och jackor mot väggen, utan att det blir fula märken. 

– Måla med Finest Matt Wall Paint och Lacquer om du vill ha ett riktigt elegant och hållbart resultat, uppmanar Charlotte.

En målad yta blir som vackrast när den är helt matt och kulören får en lyxig känsla! Ju mattare en målad yta är desto känsligare för repor blir den och det är viktigt att man väljer en väggfärg som tål det dagliga slitaget. Finest Matt Wall Paint är unikt tålig och den mineraliskt matta ytan är nästan är omöjlig att repa.