Elegant grön färg på väggarna | Caparol färg
Priser inkl. moms

Härligt elegant grönt målade väggar

härligt elegant topp

Härligt elegant

”Classy är en fantastisk grön färg som blir härligt elegant till vita snickerier.”

Den mörka nyansen tar inte över rummet utan ramar in det på ett behagligt sätt och lyfter fram inredningsdetaljer och konstverk.

– När vi skapade Classy hade vi såväl ett vackert bibliotek, ett biljardrum och en stilfull Jaguar i tankarna. Och nyansen blev precis så vacker och livfull som vi önskade! säger Karolina Karlsson om den nya gröna kulören.

Vårt främsta färgsättningstips är att verkligen känna inåt. Det handlar om att välja nyanser som du tycker om för att skapa ett hem att trivas i. Ta fasta på en favoritmöbel eller inredningsdetalj som du gillar och utgå från den!

– Jag köper sällan nya möbler och då tycker jag färg är ett utmärkt sätt att förändra ett rum på, säger Charlotte Pettersson.

– Det är också viktigt att känna in atmosfären i huset och måla om efter hand. Börja med en vägg eller ett rum istället för att tänka att allt ska göras på en gång.

Tänk så mycket karaktär det här gröna rummet har jämfört med ett rum med vita vägar! Vi vill verkligen uppmana till att våga färg! Det tillför så mycket atmosfär och personlighet. Om du tvekar – ja, men börja med att måla en vägg. Lev med den ett tag och om du känner att du gillar den så målar du även resterande väggar.

En elegant detalj i det här rummet är den inbyggda bokhyllan. De är vanliga i sekelskifteshus och har du en dörr som du vill sätta igen så är vårt tips att göra om den till en bokhylla! Behåll dörrlisterna, sätt in en tunn mellanvägg och hyllor för pocketböcker och små personliga inredningsdetaljer!