Sofistikerat grått och blått

SERENE - sofistikerat grått och blått

plantera

Serene

Att måla med grå-blå nyanser ger en sval och sofistikerad atmosfär. Marinblått, petroleum och mörkt grönt med en blåton är nyckeln till lyckad färgsättning i denna palett av aktuella trendfärger!

Den blå väggen på bilden är målad med helmatt och förnyelsebar väggfärg IndekoGeo i kulör Pacific 35. Bordsskivan är målad i kulör Arctis 45 med Caparol matt lackfärg

Caparol TRENDIGA FAVORITFÄRGER!

- en medveten och hållbar trendfärgkarta för moderna hem! I en värld full av snabba och kortsiktiga trender väljer Caparol att medvetet fokusera på hållbarhet. Vi identifierar de tydligaste influenserna och skapar moderna färgsättningar som håller längre än en säsong!

Att prata om säsongens trendfärger är ganska ointressant när det gäller inredningsmålning. Väldigt få vill måla om hemmet varje år eller riskera att färgen man valt i vardagsrummet plötsligt är helt ute. Vi vill att ditt kulörval ska kännas nytt och modernt - över tid. Färgsättningar som är både medvetna och hållbara med en balanserad färgskala som gör hemmet modernt, lugnt och trevligt. Vi erbjuder dessutom produkter som låter dig visa extra hänsyn om miljön, både utanför och i hemmet. Här kommer du att hitta tydliga färgtrender men finna dem nedtonade i dova nyanser för en lugn och trivsam atmosfär. Välj dina favoriter och inspireras från 5 utvalda paletter med accenter i gråskalor och mättade pasteller.Välkommen!