Light, light, light
Priser inkl. moms

Light, light, light

light-light-light

I denna inspirerande miljö är kulörerna ljusa och materialen lätta. Vackra smutsiga pasteller och grafiska mönster som känns retro, men som inte är det. Och nästan-svart som ramar in och skapar vackra siluettformer.

I light-light-light visualiseras enkelhet i vitt. Absolut inte kritvitt, utan tonade, vita nyanser. Vi kombinerar milda pastelliga koralltoner med nude-beige och nästan-svart som en accent. Ute på våra trendspaningar ser vi just nu tunna linjer och siluetter i inredningen. Printade mönsterformer med anatomiska referenser och skelett. Ojämna lager på lager och grovstickat. Ljust, ljust, ljust men i varma välkomnande nyanser.

Vi föredrar det naturliga och hållbara. Det gamla och nötta får nytt liv med färg och blommönster! Hemmagjort hantverk kommer starkt. Denna ljusa färgskala visar på en mer positiv attityd och syn på framtiden, där vi värnar om varandra. Vi vill vara ansvarsfulla och goda människor. Detta syns i våra hem. Vi väljer ljusa och varma, välkomnande nyanser i rum inredda för att umgås i. Som i vårt mysiga vardagsrum på bilden.

På bilden har vi använt flera kulörer ur Light light light-paletten: väggen är målad i Papaya 90. Bordet i Tundra 60, Onyx 80 samt den vackert gröna Jade 45.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!