Crescendo
Priser inkl. moms

Crescendo

crescendo

Steget mellan mode och inredning är kortare än man tror och visst känner vi behov av att även dressa om hemmet då och då? Crescendo är en mustig och varm färgsättning för livfyllda hem.

Crescendo är en färgsättning som klär rummet med färgprakt och mönsterglädje! En palett som ger intensiva och livfyllda rum och som startar en kreativ process av färgsättning och styling. Vi inspireras av orienten där sand, läder och kastanj kombineras med accenter som chilirött och turkosblått hav. Till det, metalliska detaljer i grått och koppar, och vi får ett rum som är varmt och inbjudande. Eklektiskt, etniskt och ombonat är på stark framfart i våra vita hem. Eklektiskt innebär att man blandar en massa olika stilar, vilket klart speglar vår samtid, lite dålig ekonomi och behovet av att sätta en personlig prägel.

Suget efter mönster och starka färger ökar och vi plockar fram reseminnen, ärvda möbler och föremål vi förälskat oss i när vi besökt en second-handbutik. Textilier med marockanska influenser och mormors grovstickade plädar är riktiga konstverk som skapar hemtrevnad. Lappat och lagat duger fint och prylar med allmogeromantik hämtas ner från vinden.

Väggarna i vårt vardagsrum har vi målat i en mörkröd nyans som heter Bordeaux 35. Modigt! Men ärligt talat, visst blir du också nyfiken på hur ditt hem skulle ta sig ut med lite mer färg på väggarna? Prova! Du kan ju alltid måla över med vitt igen.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!