Vårens kulörer ifrån Caparol!
Priser inkl. moms

Målade rum - nyhet

NYHET!

Det ligger mycket arbete och noggrannhet bakom de 108 utvalda kulörerna i Målade rum. Allt från besök på Europas ledande inredningsmässor, analyser av trendrapporter till ständig koll på inredningsbutikerna och samtal med inredare och inredningsarkitekter. Vilka färger är det som skapar trivsel och balans? Vilka trender kan vi se och vilka kulörer är våra tidlösa klassiker?

Vi är noga med vilken känsla varje enskild kulör ska skapa och hur den ska upplevas på väggarna i ett rum. När kollektionen börjar ta form kontrollerar vi att varje nyans är väl avstämd, att det finns många möjligheter till nya harmoniska färgkombinationer och samtidigt spännande, nya nyanser.

I nästa steg presenterar vår kulördesigner de nya nyanserna för utvecklingsavdelningen, som skapar de unika brytrecepten. Vi provmålar samtliga kulörer och gör små, små justeringar tills vi hittar exakt rätt nyanser. Ett gediget och nära samarbete mellan design och teknik formar en harmonisk kollektion som inspirerar.

Så är det dags för varje kulör att få sitt namn. Med inspiration från allt det vackra i vår natur reflekterar de optimism, vänlighet och kreativitet.

Resultatet är en kollektion med 108 milda och dämpade nyanser skapade för att passa ihop och göra det enklare för dig att forma ett vackert och personligt hem. Ett hem att trivas i.

De blå nyanserna i Målade rum är dova och vackra på stora väggytor. Här blir en mörkblå rand ett vackert blickfång och en fin kontrast. Kulörer: Tjärn, Malva och Porla.

<p><img class="category-header-clone" src="/pub_images/original/utan-text-sovrum.jpg" alt="test" /></p>