Måla ditt eget green-room
Priser inkl. moms

Måla ditt eget green-room

Gront-greenroom

Effektmåla väggen och styla ett green room!

Vi vill skapa ett riktigt mysigt, botaniskt green room. Vår vägg är redan målad i den grågröna kulören Agave 45. Men vi vill få fram skiftningar och mönster som passar i vår djungelmiljö!

Meningen är att mönstret bara ska anas, så vi går bara en nyans mörkare med mönstret: Agave 40. Vi målar med Supertäck 5 och borstar noga ut färgen med penseln. Man får testa lite tills man får till det mönster man vill ha – men det är ju bara att måla över det som blir fel! När väggen är klar inreder vi med naturmaterial och massor av gröna växter… supermysigt!

Det här behöver du

Golvskyddspapp
lackfärgspensel
fasadpensel
Supertäck 5 helmatt väggfärg i två nyanser
Glatt humör

Så här gör du

Täck golvet noga med golvskyddspapp. Här finns det risk att du skvätter en del! Måla hela väggen i en snygg grön nyans. Vi valde Caparols Agave 45. Ursnygg och passar perfekt till bambu och mässing. Låt färgen torka. sedan börjar det roliga. Att göra snygga fläckar! Ni ser ju på filmen att vi inte lyckades direkt.. Vi kom på att det bästa är att använda lite färg, som man borstar ut lite försiktigt med en bred fasadpensel. Då får man lite suddiga fläckar som är ganska lätta att variera med mer eller mindre färg på penseln. Vi valde en lite mörkare grön nyans i samma färgskala, Agave 40. Håll på tills du är klar. Och kom ihåg, det är bara att måla över om du inte blir nöjd med första försöket. Det är bara du som bestämmer när du är färdig! Ha så roligt!