Maria Kingsleys favoritkulörer
Priser inkl. moms

Maria Kingsleys favoritkulörer

färgkollektion

Hej Maria Kingsley!

Du har valt ut 12 kulörer som du tycker passar perfekt i ett modernt och hållbart hem. Varför valde du just de här färgerna?

- Jag går på magkänsla i alla val jag gör i livet och på samma sätt valde jag kulörer till min färgkollektion. Jag har valt ut mina favoritkulörer som tilltalar mig och som kommer att göra sig fint i våra skandinaviska hem. De grå kulörerna ger ett lugnt och sobert intryck medan de beige tonerna skapar en varmare känsla i hemmet. För den som önskar mer färg har jag valt ut en palett som fungerar lika bra till fondvägen eller hela rummet.

- Färgerna i kollektionen kan kombineras. De är alla lugna, sobra och harmoniska och oavsett vilken kulör du väljer kommer de att ge hemmet en inbjudande och ombonad känsla. 

Verona 70 - Denna djupt gröna kulör med en svag blå ton, passar lika väl till flick- som till pojkrummet. Den kan upplevas som lugn och harmonisk eller vibrerande och livlig beroende på vilka kulörer den kombineras med. Fin tillsammans med rostbruna, gammelrosa och gulbeige nyanser.

Trail 35 - En klassisk grågrön kulör som ger en lugnande och harmonisk effekt i sovrummet eller en elegant bakgrund i matrummet. Fin att blanda med detaljer och nyanser av guld. 

Pacific 45 - Passar utmärkt som en lugnande färg i sovrummet eller för dig som vågar, i vardagsrummet där den kan ge en dramatisk effekt. Perfekt tillsammans med möbler och detaljer som går i en närliggande kulör, så kallad ton i ton. Mörkt trä fungerar utmärkt till denna kulör. 

Arctis 50 - En sval gråblå kulör som passar både i barnrummet där den ger en lugnande bakgrund och på väggarna i hemmets sällskapsytor. För tankarna till en klassisk skandinavisk färgskala.

Fossil 30 – Denna mullvadsfärg passar dig som vill värma upp väggarna i sovrummet eller använda en annan nyans av rosa i flickrummet. Passar jättefint ihop med Verona 70, Trail 35 och de ljusare beige och grå kulörerna i min kollektion. 

Jura 55 - Min absoluta favoritkulör som passar överallt och som jag även har hemma hos mig. För dig som vill ha ett ljust skandinaviskt intryck men har tröttnat på vita väggar. En tidlös sober färg.

Mai 15 - En mörkare varmgrå kulör som ger som ger hemmet ett ombonat och hemtrevligt intryck. Kan med fördel användas tillsammans med den ljusare Mai 20.

Mai 20 - Denna varmgrå ton ger ett lugnt, välkomnande och behagligt intryck i hemmet. En naturlig kulör som fungerar i hemmets alla rum.

Jura 35 - Denna mellangrå ton ger ett sobert, elegant utryck till sovrummet och kan med fördel blandas med mörkt trä och varma metallfärger.

Jura 45 - Något mörkare än Jura 55 upplevs kulören väldigt olika beroende på vilka andra kulörer den kombineras med. Ljusare kulörer lugnar ned dena sobert grå kulör, medan mörkare kulörer och träslag gör att den upplevs mer dramatisk. 

Ginster 20 - En beige kulör med en svagt rosa underton som värmer och mjukar upp det nordiskt svala hemmet. Fin att matcha med vita och grå toner.

Citrus 30 - En neutral och behaglig beige nyans som passar alla hemmets ytor. Perfekt som en neutral bakgrund för dig som vill sätta din egen prägel genom personliga inredningsdetaljer.

Lycka till med målningen!

test