Maria Kingsleys Hall
Priser inkl. moms

Maria Kinglsey hall

Marias Hall

börjar märka att fler och fler faktiskt vågar använda andra kulörer. Man behöver inte ta in starka kulörer för att förändra sitt hem. En ljust beige eller grå färg kan lyfta hemmet och inredningen till oanade höjder. Jag tycker att det ger en mer exklusiv och sober känsla just att måla hemmets väggar i en ljust grå, beige eller gråbeige nyans. Curcuma 25 är en spännande kulör då upplevs väldigt olika beroende på när på dygnet du ser den. Den upplevs varmare i morgonljuset för att sedan gå lite mer åt det kallare grå hållet i dagsljus. Att ha en neutral väggkulör gör det enkelt att ta in accentfärger och dina personliga detaljer.

Hemma hos mig har jag målat väggarna i alla sällskapsytor i just den här kulören och jag är jättenöjd! Den passar otroligt bra ifall man vill blanda in trädetaljer i blonda eller mörka träslag. Målar man in både sockel och möbel i väggfärgen framhävs inredningen och man skapar en enhetlig och harmonisk känsla, och visst är det väl fantastiskt att kliva in över tröskeln och mötas av den känslan när man kommer hem efter en stressig dag!

Curcuma 25 - Denna gråbeiga kulör kan antingen upplevas varm eller kall beroende på hur ljuset faller och vilken tid på dagen det är. Den passar både i stora som små rum och ger rummet en sober och elegant känsla. Fint att måla in socklarna i samma väggfärg, och att bryta av med detaljer och inredning i mörkt trä. 

 

test