Extraordinature
Priser inkl. moms

Extraordinature

extraordinature

Inredning och färgsättning i extraordinature style

präglas av kontraster och ytterligheter. Här kombinerar vi matta och patinerade strukturer med glimrande blanka och transparenta. Och lurviga fårskinn som ger ger värme och hemtrevnad.

Vår färgskala Extraordinature påminner om fuktig skog en disig morgon med dimma som stiger upp från den mörka sjön. En frusen färgskala sprungen ur ett spöklikt och outgrundligt naturlandskap, på gränsen till det mystiska. Det är de intressanta kontrasterna och detaljerna som skapar atmosfären i Extraordinature. Ljuset som faller över ett rustikt, patinerat träbord med grönskande grenar hämtade från naturen. Keramik med nötta kanter och glimrande transparent glas i varma toner. I vårt kök är allt övervakat av ett sagoväsen, handmålat på ett vackert skåp.

Kulörerna i Extraordinature är oerhört vackra och samspelta. Så har ju också naturen själv skapat dem! Kanske blir du förvånad över de lila tonerna i kombination med grönt, men se så snyggt stolarna harmonierar i rummet!

Här är ett gott råd om du vill hitta stilen hemma: kombinera de dova tonerna med metallisk eller transparent glans och sätt samman kantigt mot kurvigt, stramt mot mjukt. Blanda gammalt med nytt och modernt. Och välj inredningsdetaljer till ditt hem med stor omsorg!

I den här miljön har vi målat med fyra kulörer: väggen och en av stolarna i Verona 75, de andra stolarna är målade i kulörerna Malachit 60, Viola 20 och Viola 35.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!