Blue Dreams
Priser inkl. moms

Blue Dreams - modernt sovrum i blått

Inspiration i sovrummet med gråa nyanser

Moderna färger med naturliga material

Caparols tolkning av den blå trenden heter Lago 20. En dovt blå nyans baserad på den grå färgskalan. Tidlös och okomplicerad. En tacksam bas till en inredning i naturliga material och textilier med vackra texturer. Färgmatcha ton-i-ton eller addera accenter som klara blå nyanser, grönt, gult, rött – eller lila!!

Väggen på bilden är målad inomhus silikatfärg som ger den önskade helmatta kalkiga ytan. Utan att färga av sig som kalkfärger kan göra. Vår silikatfärg är dessutom enkel att måla över den dag du vill förnya ditt rum. Väggen målades först i kulör Lago 20. vi målade med en bred pensel och strök ut färgen korsvis över väggen. Därefter målade vi med två kulörer på en gång! Den mörkare Lago 15 och den något ljusare Lago 25. Vi lade båda kulörerna bredvid varandra på penseln på samma gång och målade återigen korsvis. Resultatet blev precis som vi vile ha det! en behaglig flammig yta med blågrå kulörer som går ton-i-ton. Här kan du justera precis som du vill. Vill du ha en mörkare vägg använder du mer av den mörkare kulören tex.

Den höga golvlisten är målad med Caparol Matt Lackfärg i kulör Lago 15. Det slipade trägolvet lackade vi med Matt Klarlack som vi bröt i lasyrkulör Saxån.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!