Grey grove
Priser inkl. moms

Grå väggfärg

grey-grove

Gråtonerna håller på att ta över våra hem. Istället för svart-vitt, grafiskt och blankt hittar vi nu inspiration i mjuka gråtoner. Gärna tillsammans med en vacker accentfärg.

Grey groove är en spännande färgsättning med modern inspiration. Färgskalan är sofistikerad och distinkt nyanserad i grå och blå nyanser i elegant harmoni. I den här färgsättningen är former och strukturer avgörande. Grått i kombination med blonda träslag är en vinnande kombo, liksom grått tillsammans med patinerat läder och industridekor.

I Grey groove skalan har vi fokuserat på kreativt återbruk och mixat det nötta med det urtvättade. En matta från fjärran plats och en industripall från en gammal fabrik. En lampa med den rätta industriella känslan. Färgpaletten är storm och stiltje i alla nyanser. Här möts naturligt varma och kalla grå nyanser med dimmigt blå. En stilsäker pallett, lätt att tycka om och skapa lyckade färgsättningar med. I en värld där allt fler ifrågasätter slit och släng och istället uppskattar naturen och enkelheten blir betong, råa material och nött trä det nya vintage.

I vår inspirationsmiljö har vi skapat en vägg med grov struktur och betongkänsla och på nästa sida kan du läsa hur vi gjorde. Liksom vilka kulörer vi använt. Till det råa och nötta är det viktigt att addera textilier med textur. Linnestruktur, grovstickat, patch-work och folklore gör det ombonat, tillsammans med inbjudande belysning. Vi lät ljuset falla naturligt in genom fönstret till vårt vardagsrum, vilket gjorde att den blanka dekorationen i klarglas blev en schysst kontrast.

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!