Kids place
Priser inkl. moms

Kids place

kids-room

Fondvägg i barnrum blir lekfullt och stilrent

Att måla barnrum är både roligt och ger spelrum för fantasin. Här tillåter vi oss gärna att gå utanför vår komfortzon och vågar använda färger och kulörer som ligger utanför våra vanliga preferenser. Vi vill slå ett slag för att det både blir roligare och mer personligt om även barnen får vara med och bestämma färg i sitt rum. Både vuxna och barn trivs bättre i miljöer som de själva tycker är fina. Om inte annat så blir det ju roligare att städa efter de små liven när det döljer sig ett vackert rum under röran av leksaker.

I det här rummet bor Lea. Hennes rum fick fondväggar och målade mönster i olika blå nyanser som passade utmärkt till det vitmålade golvet. Ett blått barnrum är inte bara fint utan har också en lugnande effekt, vilket kan vara bra att ha i åtanke då rummet ofta ska fungera för såväl lek som sömn.

Den blå väggen är målad i kulören Coelin 50, som också användes till stjärnorna på den vita väggen. Vi valde en riktigt vit väggfärg - Indeko-plus Weiss, som ger en krispig kontrast till det blå. Väggfärgen vi valde heter Supertäck 7 PLUS och är en snygg matt färg som tål tuffa tag och kan tvättas ren från skolkrita och kladd, om och om igen. En utmärkt färg för att måla barnrum.

Den hemmasnickrade ribbhyllan med flyttbara hyllplan målades i halvblank Lackfärg i kulören Arctis 80.

Varifrån kommer inredningen?

Bord, stol, Kista Star, hylldekorationer och bokstäver / Kids Concept
Bok på bordet / Summa summarum av Lennart Hellsing
Randig elefant och kyckling / bobles.dk
Kanindocka / Maileg.dk
Ribbhylla & dockservis / Privat

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!