Black cave
Priser inkl. moms

Black cave

black-cave

Skoltavelvägg och grafiska färger ger ett tufft resultat

Här har vi inspirerats av den aktuella Bauhaus-stilen och valt att måla barnrum helt i enlighet med den. Starka, grafiska kulörer mixas med svart och skimrande silver. Genom att måla en skoltavelvägg släpper vi in lek och bus, och en annars helt vanlig svart väggfärg får plötsligt helt nya dimensioner.

Man behöver inte nödvändigtvis måla barnrum i ljusa, pastelliga kulörer. Ibland kan mörkare nyanser som svart väggfärg fungera precis lika bra, kanske till och med ännu bättre. Genom att måla rummet som en enda stor skoltavelvägg blir rummet både lekfullt och ger utlopp för kreativitet. Visst blir du också frestad att gå loss med griffelkritan?

Den svarta väggen är målad i en nästan-svart i kulör Granit 5. Färgen vi valt heter Supertäck 7 PLUS och fungerar utmärkt för att måla skoltavelvägg. Du torkar lätt bort skolkrita och annat smuts med en fuktig trasa! Till det valde vi en härligt röd accentfärg i kulören Laser 20. Fönstersnickerierna är målade med halvblank Lackfärg i kulören Hellweiss.

Varifrån kommer inredningen?

Kuddar med elefanttryck av Ester Ericson / Boutique Tinna
PS Svinga stol / IKEA
Svart-vita kuddar / IKEA
Små leksaker i fönstret / IKEA
Kramdjur Chester och Bell / acnejr.com
Matta / MIO
Brandbil, bänk och böcker / Privat

Klicka HÄR för att komma till tips och råd för att måla inomhus!