Slipp irriterande repor på väggen med Finest Matt Wall Paint från Caparol by Sköna hem

Slipp irriterande repor på väggen!

landning puff om inga repor

SNYGGA VÄGGAR, LÄNGE!

Visst är det irriterande när den nymålade väggen får en förarglig repa. Gnuggar du på den blir det värre. Och målar du över den får du en synlig fläck. Det återstår bara att måla om hela väggen.

Tidigare var det nästan otänkbart att välja matt väggfärg till kök, hall, barn- och tonårsrum. Repor och skavmärken från stolar, skor och väskor gav snabbt ett trist intryck.

Med Finest Matt Wall Paint från Caparol by Sköna hem är detta inget problem längre. Trots att färgen har en extremt matt yta, så är den tålig och nästan omöjlig att repa.

Inredarna jublar över Caparols Utvecklingsavdelnings prestation:
– Vi älskar verkligen riktigt matta väggar. Helt utan blänk och reflexer. Men man vet ju att bara man nuddat väggen, så har det blivit märken. Med Finest Matt Wall Paint fick vi precis den kvaliteten vi önskat oss. Riktigt matt – och tålig. Man kan ju dra en stolsrygg eller tavelram längs väggen, utan synliga märken.

På Caparol är man också nöjd med utvecklingen:
– Vi har jobbat länge med att ta fram en tålig matt väggfärg. Nu kan vi konstatera att Finest Matt Wall Paint är unik. Ingen annan väggfärg är så tålig och håller sig snygg så länge! Den står emot repor och du kan torka bort fläckar utan att det blir fula märken. Och då är det en färg med extra matt yta!

Så måla med Finest Matt Wall Paint och Lacquer för ett riktigt elegant och hållart resultat.

 

test