Caparol + Nils van der Poel
Priser inkl. moms

Nils van der Poel

nils van der poel åker skridskor

Caparol + Nils van der Poel

Caparol färg är sedan hösten 2021 stolt sponsor av Sveriges nya idrottsstjärna, skridskoåkaren Nils vad der Poel.

– Vi fastnade för Nils mod att våga välja en helt egen väg till världseliten, säger Per Törnqvist, marknadschef på Caparol, i ett pressmeddelande.

När motivationen svek för Nils, efter att han vunnit två JVM guld, valde han att lägga skridskokarriären på is. Några år senare bestämde han sig för att ge skridskoåkningen en chans till, med det självklara målet att bli bäst i världen. Men vägen dit skulle vara en helt annan än den hans konkurrenter tog.

– Att våga välja nya vägar till framgång är väldigt viktigt även för oss, fortsätter Per Törnqvist. Såväl ökad konkurrens som nya utmaningar i form av hälso- och miljöproblem gör att vi måste våga tänka nytt och utmana oss att hitta nya vägar till långsiktig framgång. Hälsa och miljö är strategiska värdeord för Caparol och har en naturlig plats i alla viktiga beslut i företaget.

– Vi inspireras gärna av Nils och hans framgångar och är väldigt stolta att få vara med på hans satsning mot nya rekord och guldmedaljer! Han kommer dessutom att hjälpa Caparol att utmana både personal och alla proffskunder i en rolig fysisk utmaning under nästa år, med målet att alla ska slå personliga rekord i hälsa och välbefinnande, avslutar Per Törnqvist.

 

Inga produkter matchar den valda filtreringen