sommarpris på fasadfärg för träfasader

Sommarpris på färg för träfasad!

banner intact kampanj

Passa på! Sommarpris på några av våra allra bästa träfasadfärger! Både i butiker och on-line!

Sommarpriser på färger finns i flera av våra butiker runt om i Sverige. Sommarerbjudandena kan variera, så kontakta din butik och fråga vad som gäller där! Till Butikslistan!

I webbshopen har vi sänkt priset med 20% på INTACT Solid, en akrylatfärg som är det bästa valet för de flesta träfasader. Rabatten gäller även på INTACT Primer, en unik grundfärg som gör det möjligt att få ett komplett färgsystem också på nytt och omålat trä, med endast 2 strykningar! Rabatten dras automatiskt i kassan. Ingen rabattkod behövs.

INTACT Solid är utrustad med ett avancerat UV-skydd som gör att den målade ytan behåller sin nymålade glans och kulör riktigt länge, Utan att blekas! Liksom alla våra premiumfärger för träfasader skyddas den målade ytan av ett unikt flerstegs skydd mot mögelpåväxt.

Dessutom behöver du aldrig måla mer än max 2 gånger! Inte ens på nytt eller renskrapat trä. Måla en gång med INTACT Primer, bruten i önskad kulör och därefter 1 gång med INTACT Solid! Det målade skikte blir lika tjockt som med traditionella 3-skikts system och skyddar träet mot fukt upp till dubbelt så bra. Ingen anledning att måla för länge alltså!

Rabatten dras automatiskt från ordinarie pris under kampanjperioden. Somarpriset i webbshopen gäller för INTACT Solid och INTACT Primer och kan inte kombineras med eventuella andra rabatter och erbjudanden.

Sommerpriset on-line gäller tom 30/6!

  • INTACT Solid

    INTACT Solid

    Högklassig akrylatfärg med avancerat UV-skydd som låter fasaden behålla kulör och lyster länge
    865 kr