Målarfärg med UV-skydd för träfasad - färg som inte bleks | Caparol färg

Non-Bleach - träfasadfärg som inte bleks

Välj INTACT Solid med NON-BLEACH funktion om du vill ha en färg som håller stilen på ditt hus. Färgens förmåga att skydda mot UV-ljus och blekning ser till att huset håller sig precis så elegant och solitt som du tänkt dig.

Ett nymålat hus ser välmående och välvårdat ut. INTACT Solid akrylatfärg är utvecklad för att behålla den nymålade känslan länge. Riktigt länge. Våra tester visar att vi lyckats. INTACT Solid behåller den nymålade lystern längre, även när du målat ditt hus med en mörk kulör. Svarta och mörka kulörer slits extra mycket av solens UV-strålar och risken är att färgen tappar lyster och glans. Med INTACT Solid håller sig huset snyggt optimalt länge. Dessutom är INTACT unikt skyddad från påväxt av alger och mögel och målningssystemet skyddar ditt hus riktigt länge.

Färg som inte bleks – så funkar det!

-       Dags att måla om fasaden?

-       Japp, tänkte måla riktigt mörkt grått den här gången!

-       Snyggt, som du vet kan mörka fasadfärger snabbt blekas av solen och bli fula. Men det finns lösningar! Med Non-Bleach är ett avancerat UV-skydd som skyddar mot solens blekande strålar och ser till att din fasad behåller både glans och kulör!

Non-Bleach – avancerad ytskiktsteknik i INTACT Solid

INTACT Solid är baserad på högklassiga råvaror och pigment som tillsammans med ett avancerat UV-skydd gör att står emot den blekande och nedbrytande effekten från sol och väder. Bilderna nedan visar paneler som exponerats för krävande klimat på Bohus-Malmön, längst ut i väster på Bohuskusten. Jämförelsen med andra välkända fasadfärger på marknaden visar tydligt att INTACT Solid klarar sig riktigt bra.

Unika egenskaper:

 - Exceptionell glans- och kulörhållning gör att huset ser nymålat ut länge
 - Hög täckkraft
 - Snabbtorkande
 - Skyddad mot påväxt av alger och mögel genom unikt 3-stegs skydd
 - Ingår i TWICE - tvåskiktssystem . Du behöver aldrig måla mer än två gånger, ens på nytt trä!

INTACT MÅLNINGSSYSTEM:

På omålat trä, på helt eler delkvis renskrapade fasader och på fabriksgrundat fasadvirke:

  1. En strykning med INTACT Primer – lösningsmedelfri alkydoljebaserad grundfärg som fuktsäkrar fasadvirket och ger optimalt fäste för INTACT akrylatfärg. INTACT Primer bryts i samma kulör som INTACT Solid akrylatfärg.
  2. En strykning med INTACT Solid akrylatfärg ger ett komplett system och långvarigt skydd på nytt trä.

På tidigare akrylat- eller alkydoljefärgsmålade fasader i gott skick:

  1. Två strykningar med INTACT Solid i önskad kulör.