Måla max två strykningar på träfasader - INTACT TWICE | Caparol färg

TWICE - max två strykningar på trä utomhus

TWICE – MAX 2 skikt på allt trä utomhus

Det började med Carat. Möjligheten att med endast 2 strykningar nå ett komplett målningsresultat på nytt trä gjorde den snabbt till en favorit bland målare och konsumenter.

CAPAROL tar steget vidare och lanserar TWICE, ett unikt koncept som möjliggör 2-skiktsmålning också med akrylatfärg!

På obehandlat och transport-/förgrundat trä målas först ett skikt INTACT Primer, bruten i samma kulör som toppfärgen. INTACT Primer har extremt hög torrhalt (mycket färg och lite vatten!) och innehåller feta alkydoljor som tränger djupt in i underlaget och skyddar mot fukt. INTACT Primer ger ett fylligt skikt som skyddar mot fuktinträngning samtidigt somdet ger ett perfekt undrelag för nästa skikt.

Ett skikt med INTACT Solid eller INTACT Bright gör målningen komplett. Unikt och tidsbesparande för både målare och konsumenter!

TWICE - MAX 2 skikt för allt trä utomhus!

För vita och ljusa fasader rekommenderar vi gärna våra självrengörande färger som håller fasaden ren och fräsch. Läs mer om våra självrengörande färger HÄR

Vill du hellre måla med kulör och kanske till och med svart, så är INTACT Solid med Non-Bleach, unikt UV skyddad yta det bästa valet. Läs mer om INTACT Solid och Non-Bleach HÄR!

 

 

 

  • INTACT Solid

    INTACT Solid

    Högklassig akrylatfärg med avancerat UV-skydd som låter fasaden behålla kulör och lyster länge
    865 kr