Vår bästa inomhusfärg finest matt från caparol by Sköna hem

Vår bästa inomhusfärg

landning puff om matt färg

Vår bästa inomhusfärg finest matt från caparol by Sköna hem

Finest Matt Wall Paint och Lacquer är inredarnas drömfärg. Den har en så torr och matt yta att den upplevs keramisk. Ändå är den inte känslig för repor utan ser vackert nymålad ut längre än annan färg.

Det har varit en utmaning att ta fram färgen med exakt rätt känsla och utseende. En lång process, men idag är man oerhört stolt på Caparols Utvecklingsavdelning:
– Caparol by Sköna hem är absolut den bästa inomhusfärgen vi utvecklat!
Du som har målat med matt väggfärg hemma vet att man måste vara extra försiktig eftersom den är känslig för repor och skav. Du kan heller inte torka bort fläckar utan att riskera att få blanka märken.
– Caparol by Sköna hem-färgerna har enastående reptålig yta. Du kan dra med en stolsrygg längs väggen utan synliga spår. Perfekt i hem med plats för ett aktivt liv!

"Den målade ytan är så torr och matt att den känns keramisk när man drar med handen över den.”

Inredarna på Sköna hem instämmer:

– Med matt färg kan man våga mer! Vi inspireras ofta av putsade fasader där kulörstarka nyanser ändå uppfattas som lugna på grund av sin matta look, säger Marie Wärme.
– Och tänk så lätt det har varit att få ett fult skavmärke på den nymålade väggen – nu slipper vi det! Inte konstigt att Caparol by Sköna hem är vår favoritfärg, säger Karolina Karlsson.

Med sina unika egenskaper konstaterar vi att konceptet håller marknadens bästa kvalitet. Produkterna är svanenmärkta och säljs i eleganta 0,75 resp 2,5 litersburkar.

test