Konserveringsmedelsfri väggfärg & takfärg - kampanjpris | Caparol Färg

Vita veckor - Capafree kampanj

Passa på! Vi erbjuder vår unika konserveringsmedelfria väggfärg och takfärg CAPAFREE till specialpris - 30% rabatt - under hela februari! 

Erbjudandet gäller i webbshopen och i flera butiker. Lokala avvikelser kan förekomma

FRI FRÅN KONSERVERINGSMEDEL
– och med längre hållbarhet

Capafree väggfärg och takfärg tillverkas helt utan tillsatser av konserveringsmedel. Färgerna hålls fria från bakterieangrepp genom ny teknik som skapar en färg där bakterier inte trivs. Det gör det också möjligt för målare som drabbats av kontaktallergi, eller annan överkänslighet mot konserveringsmedel, att fortsätta måla.

Praktiska tester visar att Capafree, trots att den är helt fri från konserveringsmedel, har längre hållbarhet än färg med konserveringsmedel. Skillnaden gäller i synnerhet öppnade och delvis använda förpackningar, vilket gör att risken för att behöva kasta dålig färg minskar avsevärt. Konserveringsmedelsfria färger har har funnits i Caparols sortiment för den tyska marknaden sedan 2016, vilket innebär att teknologin är väl beprövad.

Capafree är baserad på bindemedel av akrylattyp som ger en effektiv och lättmålad färg med mycket god täckförmåga. 

Capafree är utvecklade speciellt för den svenska marknaden och innehåller helmatt Capafree 2 takfärg och väggfärg i två glanser, Capafree 5 och Capafree 7. Färgerna har alla de målningsegenskaper som yrkesmålaren förväntar sig från kvalitetsprodukter.

Capafree-produkterna är lågemitterande, fria från konserveringsmedel och naturligtvis märkta med miljömärket Svanen samt uppnår klass A i Sunda Hus.