Sköna hem - Sveriges främsta inredningsinspiratörer

Sveriges främsta inredningsinspiratörer!

landning puff om inredarna

arolina Karlsson och Marie Wärme är

Sveriges främsta inredningsinspiratörer

Som inredare på Sveriges ledande inredningsmagasin Sköna hem, har Karolina och Marie full koll på såväl klassiskt nordiska inredningsstilar som rådande trender. De skapar stilsäkra inspirationsmiljöer som gör att varje nummer av Sköna hem blir en avkopplande njutning för inredningsintresserade läsare.

 Bildtext: ” Vi har skapat en inspirationskälla för en trendig men hållbar inredning.” Karolina Karlsson och Marie Wärme

Målet med samarbetet mellan Sköna hem och Caparol har varit solklart från start, att skapa en inspirationskälla för stilsäker och hållbar inredning: Coloring Stylish Homes. För Karolina och Marie har det inneburit en möjlighet att ta fram de kulörer som de själva saknat.

- Vi ville ta fram kulörer som känns modernt eviga. Klassiska och trendiga på samma gång. Ett urval som blir en slags garanti för att du som kund ska komma hem med de rätta nyanserna, menar Karolina.

- Kulörerna är unika för Caparol by Sköna hem. Vi har blandat, jämfört och justerat. Lagt till och tagit bort. Studerat i olika ljusförhållanden, enskilda kulörer och alla tillsammans som helhet. Till slut, utan kompromisser, har kulörkollektionen tagit form, säger Marie nöjt.

- Med våra inspirationsmiljöer vill vi ge gedigen vägledning till vad man kan måla: väggar, möbler och snickerier. Hur man kan skapa härliga färgsättningar och spännande effekter. Vi älskar stilkrockar och blandar gärna gammalt och nytt, skavt och blankt. Kontraster och accenter ger intressanta rum, liksom ljus och skuggor.

- Inspireras gärna av våra idéer och skapa sedan ditt eget personliga hem!

test