Caparol by Sköna hem - stilsäker färgsättning

Caparol by Sköna hem - stilsäker färgsättning

sovrum 900

Caparol by Sköna hem – Coloring Stylish Homes

Det bäst från två världar

Caparol by Sköna hem är ett unikt och spännande samarbete som kombinerar det bästa från två världar: inspiration från heminredningsexperterna på Sköna hem och produkter från färgexperten Caparol. Tillsammans har vi skapat en specialkollektion med väggfärg och lackfärg i 16 helt nya unika kulörer.

Caparol och teamet från Sköna hem fann varandra snabbt och kom lätt överens om hur samarbetet skulle se ut och vad resultatet skulle betyda för kunden. – Vi ville skapa en stilsäker och hållbar vägledning för hur man målar hemma med perfekt resultat, både när det gäller färgsättning och vackra, hållbara ytor, säger Caparols marknadschef Per Törnqvist.

Sköna hems tre inredningsexperter Charlotte Pettersson, Marie Wärme och Karolina Karlsson har i många år arbetat med färg som den viktigaste komponenten i verktygslådan. – Det har varit fantastiskt att få möjligheten att ta fram precis de färger som vi själva helst inreder med, säger Charlotte Pettersson som är Sköna hems inredningschef.

                                                  Väggen på bilden är målad med Finest Matt Wallpaint i kulörerna No.2 Vanity och No.1 Verdure

Helmatta tåliga ytor

Att kollektionen skulle vara helmatt var Caparol och Sköna hems inredare överens om. En lyxig helmatt lyster i marknadens bästa kvalitet som tål att användas i aktiva hem utan att ytan blir repad eller förstörd. Naturligtvis är kollektionen Caparol by Sköna hem också Svanenmärkt.

Unika kulörer

Alla kulörer i konceptet är unika. De är blandade och skapade av Sköna hems inredare med praktisk hjälp av Caparol. När de utvecklat färgerna har de tänkt i tre högaktuella stilspår:

Arts & crafts-inspirerat
Här handlar det om att blanda många kulörer och valörer på ett fantasirikt sätt. Det ska kännas personligt och konstnärligt. Våga gärna testa fri målning i form av enklare mönster eller också bara oväntade möten mellan färger. En härlig och tillåtande trend! 

Lek med kontraster
Denna trend är lite art deco-influerad och bygger på mörka och ljusa valörer i samma rum. Färgkombinationerna kan vara så enkla som mörkgrått och nästan vitt ihop eller mer oväntade som rosa och grått. En elegant och vuxen stil!

Mjuk minimalism
Ton i ton blir roligare än monokromt – men ändå lite vågat. Den nya enkelheten är organisk och med mycket materialkänsla. Och då passar de nya torra färgerna med sina gråblandade kulörer perfekt. Det är en nästan keramisk eller putsad väggkänsla vi vill åt. Allt är milt och mjukt.

En vägledning i stilsäker heminredning

Caparol by Sköna hem är en gedigen vägledning för alla som vill inreda sitt hem med stilsäker och hållbar färgsättning. En unik färgkollektion från Sköna hem och unika färgkvaliteter från färgexperten Caparol, utvalda och utvecklade för att med omtanke om människor och miljö, göra det lätt att uppnå målet med sin inredningsmålning – Coloring stylish homes

Inredningsstilen är modern och hållbar. Den riktar sig till dig som är mån om att inreda ditt hem stilsäkert och modernt. Kortlivade trender är inget för Caparol by Sköna, utan konceptet är en guide till nutida inredningsfärgsättning, som genom tidlöshet och hög kvalitet i alla detaljer bidrar till hållbara vackra lösningar. 

Konceptet är unikt och annorlunda genom det exklusiva urvalet av stilsäkra och moderna kulörer och inredningsidéer, tillsammans med noga utvecklade och hållbara färgprodukter. Kulörerna och färgerna finns bara tillgängliga hos Caparol by Sköna hem.

Sköna hems skickliga inredare har i många år arbetat med färg som den viktigaste komponenten i verktygslådan. Det är med stor entusiasm och gedigen kunskap som de nu fått möjlighet att ta fram precis de färger som de helst inreder med. Samarbetet med Caparol har resulterat i ett antal exklusiva produkter av mycket hög kvalitet som förstärker resultatet i utseende och hållbarhet.

Se hela kollektionen av färger och kulörer här: